Η Εταιρεία

Η ‘Brightkidz’ είναι μια εταιρεία η οποία ασχολείται με εισαγωγές και παραδόσεις βραβευμένων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Πέρα Χωριό Νίσου, επαρχία Λευκωσίας και προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και βιβλιοπωλεία. Επίσης προμηθεύουμε άμεσα τους γονείς παιχνίδια για τα παιδία τους στο σπίτι.

Ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές σε σχολεία και νηπιαγωγεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων εκπαιδευτικών προϊόντων σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς. Είμαστε συνεχώς αφοσιωμένοι στο να προμηθεύουμε παιιχνίδια που εμπνέουν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Τα προϊόντα μας ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και την αλληλεπίδραση μεταξί των παιδιών. Επισκεπτόμαστε σχολεία και νηπιαγωγεία για να παραδώσουμε τον ετήσιο κατάλογό μας και για να δείξουμε δείγματα των προϊόντων μας. Προσφέρουμε επίσης άμεση υπηρεσία παράδοσης. Για να διευθετήσουμε μια επίδειξη από ένα μέλος της ομάδας πωλήσεων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

  Οι αποκλειστικές αντιπροσωπίες μας

Από το 2015 μας έχουν εμπιστευτεί ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους στην Κύπρο δύο εξέχουσες εταιρείες, η 'Galt' (εξαιρετικά εκπαιδευτικά παιχνίδια) και η 'Paper Salad' (ξεχωριστές και θαυμάσιες ευχετήριες κάρτες). Προμηδέυομε βιβλιοπωλεία και άλλα καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Διανομή

  • Για παραγγελίες άνω των €30 παρέχουμε δωρεάν αποστολή στο πλησιέστερο σας courier pick-up point.
  • Για online πληρωμές για παραγγελίες κάτω των €30 θα υπάρχει μια μικρή χρέωση του €2,50.
  • Για παραγγελίες κάτω των €30 που θα καταβληθούν στο πλησιέστερο σας Akis Express θα υπάρξει χρέωση €3,90.
  • Για κατ'οίκον παράδοση θα υπάρχει χρέωση €2,90 για παραγγελίες άνω των €30 και €4,90 για παραγγελίες κάτω των €30.
  • Μπορείτε να κανετε την παραγγελία σας online και να παραλάβετε από το κατάστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση.
  • Σημειώστε ότι τα κουτιά ενδέχονται να διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται στις εικόνες.